June 2009


Sebenernya postingan ini udah gua buat dari tahun laluu tapii mo diposting kelupaan mulu, hehehe..

Baru kemaren ini ketika ngeliat pohon meranggas ini lagi, di tengah saat2 gua lagi down bangets, gua jadi keinget ama postingan yang pernah gua buat ini.

And maybee.. it’s the “perfect” timing as a reminder for me, to never lose hopes walau mungkin sekarang kerasa sediiiihhh karena masih aja mendapatkan pintu yang “tertutup”, ahahaha :p

*dobraaak aja, Ndaaahh*

Hihhii.. jadi anarkis, ahahaha ^o^

Anywayy..

Just want to share this story with you 🙂

~.*.~

(more…)

Advertisements

.. if only we could see ourselves the way others do..

I do think we have failed in listening when someone shared his or her stories with us and we responded :

Gee, really, what have you got to complain about? You’ve got everything anyone could only have dreamed of!

Or maybe like this :

Ahh, you shouldn’t have felt that way about yourself! You’re a wonderful person in everyway!

Problem is..

We don’t see ourselves the way they see us.

(more…)

.. it’s here again, right in the time when I need something to believe in..

.. it’s here again, in the middle when I’m so down and need to swallow down my disappointment(s)..

.. it’s here again to remind me to keep on hoping and believing..

.. and it’s here again as a living proof that no matter how many times life brings you down, you should be able to get up on your feet again..

I’ll post the complete story later on 🙂

Enak juga sesekali jadi kalong, melek di saat orang lain masih terbuai mimpi dan di kala mereka mulai menjalankan aktivitas gantian donk kita yang melayang di alam mimpi :p

And that exactly what I did, ahaha ^o^

Belakangan ini mang jam tidur gua lagi kacau. Mending kalo begadangnya buat doing s’thing productive, lha ini cuma buat ngegame, ahaha.

(more…)

Dari kemaren ini di FB ramai memasang status menyoal meninggalnya Michael Jackson.

Dan ketika gua blogwalking, beberapa blogger juga banyak yang membuat postingan tentang hal ini.

Ada satu, gua lupa ntah status atau komen, yang bilang bahwa Michael stress dan kesepian sebelum meninggal.

Hal itu bikin gua tercenung..

Kesepian atau yang juga dikenal dengan istilah loneliness.

‘Penyakit’ kronis yang satu ini bisa menyerang siapa saja, kapan pun dan di mana pun.

Dan rasanya ngga ada yang kebal akan penyakit yang satu ini karena once in a while setiap orang mungkin akan disinggahi rasa kesepian.

Kesepian ngga ada hubungannya dengan kesendirian.

Kesendirian lebih menyangkut ada tidaknya orang lain di samping kita.

Sementara kesepian lebih ke masalah hati.

You can feel lonely in the crowd.

Kenapa ya orang bisa ngerasa kesepian?

(more…)

..that was when I knew you were the one I wanted to marry and spend the rest of my life with..

That line just touched me.

Maybe I’m a dreamer who spend too much time in a fantasy world instead of stepping back into reality..

But sometimes I feel one of our ‘missions’ in this life is to find our missing souls, a part of us which separated on our births.

Soulmate.. An intriguing ‘theory’..

Isn’t it funny how oftentimes we easily say we’d die if we couldn’t have something in our life or when we lose someone that means the world to us.

But apparantly, loong after they’re gone, we’re still here. They might have taken some part of us away when they left us but the rest still remained. We’re still breathing the air and that’s a good sign to grab the chance to feel alive again.

I guess sometimes we just don’t realize that we’re stronger than we ever thought we could be.

(more…)

Next Page »