September 2009


I guess growing up with Cinderella story has made me a fairytale lover and even when I’m no longer a kid now, the charm still holds a special place in my heart.

Although Prince Charming is in Snow White’s story, couldn’t help but relate him with Cinderella, ahahaha :p

*Prince Charming’s riding a white horse*

But anywayy..

I’m not going to talk about Cinderella or Snow White, cause the main reason why I bring up this Prince Charming this mainly because I’d like to ask any of you who is also a fairytale lover like me..

My question is :

What colour of horse would you like your Prince Charming (or your knight in shining armour) riding?

Ahahaha.. yupp.. that’s the main reason why I want to talk about in this note, hihihi :p

If I’m not mistaken, Prince Charming rode a white horse, eh?

So I guess that image stucked in our heads more than what we intended to, ahahaha..

But growing up also made me wondering about things..

Why does it have to be white?!

Is white the only colour available for horses?!

I still couldn’t decide yet whether I want my own Prince Charming’s riding a white horse or a black one, ahahaha :p

*unnecessary thoughts.com*

(more…)

Advertisements

Sekarang baru jam 5:32 pagi and mata gua udah terbuka dengan sedemikian lebarnya, hihihi, bukan karena belon tidur seeh, kali ini mah gua udah tidur sekitar 4 jam-an sebelon terbangun oleh alarm buat.. *eheemm* online, wakakakakak :p

Abisnya semalam itu koneksinya oh sungguh astaga menguji kesabaran bangetss ngetss ngeeetttsss!!

Jadii.. daripada esmosi jiwaa, I decided to have my earlier sleep aja dhe so jam 11 gua udah tidurr, udah lama juga ngga tidur jam segituan, biasanya selalu di atas jam 2an baru nih kepala ketemu bantal, ahahaha :p

And emang dasarnya udah capee pulaa jadilah ngga lama langsung dhe melaju ke alam mimpii.

Pagi ini, ada untungnya juga gua udah “segar” jam seginian karenaa..

Waahh.. burung2 menyambut datangnya pagi dengan menyenandungkan kicauan yang merdu ‘boo!

Udah lamaa gua ngga denger suara kicauan mereka, atau lebih tepatnya udah lama gua ngga merhatiin apa mereka berkicau apa ngga, hihihi :p

(more…)

Have you ever heard of that?

Happiness is a journey and not a destination?

Well, I have and I first heard about it loooooong ago but I guess I never really got the “meaning” of those sayings, I mean.. there were just sayings to me, why bother to make a fuss whether it was a journey or a destination, just as long as you’re happy so it doesn’t really matter anyway, right?

Until recentlyy..

I had my other lesson from the game I played here on Facebook, Pet Society.

You see my pet, Angelicious, is a lazy pet, she just loves visiting her neighbours to collect coins and she barely even cares about her paw points so her level is going up soo slooooooww..

Until one dayy.. I decided to make her running to chase more paw points and I set 150.000 paw points as the end result.

I remembered my friend once said that feeding your neighbours’ pets could increase your paw points the rapid ways, 17 paw points per food.

So Angelicious was busy packing up for about 99 apples and went feeding her friends.

Ohh boyy.. there were soo many hungry pets out there and 99 apples surely weren’t enough to feed them all so Angelicious had to make a run for couple of times to the food shop to buy another apples.

On her busiest days, she could get more than 10.000 paw points a day just by making a visit and feeding her neighbours, oohh wooww..

(more…)

Have you ever wondered what’s behind people’s smiles?

What are the things they actually think about while they’re smiling?

Are they smiling because our jokes are that funny?

Or is it because the way we tell the jokes?

Or perhaps they’re actually smiling about something else in their mind?

Or is that smile on that face to cover the sorrow in the heart?

Senyum..

(more…)

Hohohoho.. I’m crazily in love with this song ^o^

“You” by Bosson 😀

I’ve posted a link to the video but let me post it again here :

http://www.youtube.com/watch?v=HXJdxx22uNQ

And the lyric is from :

http://www.lyrics007.com/Bosson%20Lyrics/You%20Lyrics.html

~.*.~

You, you make all my dreams come true

Another time, a lesson learned
Another one, I crashed and burned
But I believe there is someone for everyone

A small café and lots of noise
A crowded place but just one voice
And from that moment I saw your face I just knew…

(Chorus)

You, you make all my dreams come true
An angel smiled at me, the finest thing I’ve seen
Baby you, you make all my dreams come true
A shining star I see, that heaven sent to me
That heaven sent to me

I’ve been ignored, I’ve been decieved
I hardly enjoyed the goals I achieved
And what’s the meaning of success that you can’t share

Although I’m used to be apart
I’ll never get used to a broken heart
But when I see you I gladly take that risk again…

(Chorus)

You…

I fell in love with you today
I fell in love when I first saw you
And I hope you’ll see me too
And if you don’t I do understand
And that is okay but I have never felt this way…

(Chorus)

You…

You, you make all my dreams come true
I hope and I believe
That we are meant to be

~.*.~

Don’t you lovee the lyric?

I especially love this part of the lyric :

I fell in love with you today
I fell in love when I first saw you
And I hope you’ll see me too
And if you don’t I do understand
And that is okay but I have never felt this way…

Maaaann.. that part just melted my heart, ahahaha :p

Which reminds me why I don’t like Daniel Beddingfield’s “If You’re Not The One” lyric :p

-Indah-

Musim “panas” ini, cieee.. udah kaya tinggal di mana aja, pake istilah “Summer”, ahahaha :p

Maksud guaa.. musim kemarau ini, ujannya aslii pelit bangets turun!!

And eheemm.. pelajaran Geografi gua udah ngga tersisa neeh jadi gua lupa dhe mustinya sekarang ini kita udah masuk musim penghujan apa belon sih?

Yang gua inget (kalo emang belon berubah :p), 2 musim kita itu terbagi dalam bulan April-Oktober and Oktober-April, tapii ya itu ntah mana yang musim kemarau, mana yang penghujan :p

Anywayy.. ngga penting juga dhe soalnya gua mo bahas hal yang lain, walau masih berkaitan juga seehh..

Musim “kemarau” ini ajegilee puanassnyaa, apa ada hubungan dengan global warming, ntahlah, pastinyaa.. tanah amat sangat kekurangan air bangets ‘boo (contoh kalimat ngga efektif karena “amat” ngga seharusnya barengan tampil bareng si “sangat” and si “bangets”, wakakakakak :p), efek yang langsung keliatan itu adalahh..

Coba yang masih punya sepetak tanah sisa di rumah and jarang kalian urus, perhatiin dhe, apa tanah itu masih dalam keadaan utuhkah?

Karena tanah di halaman rumah gua, hikss.. udah dalam kondisi yang memprihatinkan bangets.

Kombinasi dari panaaaaasss yang menggila ditambah dengan minimnya siraman air oleh manusia, tanahnya jadi ngebletak githu, eehh maksudnya terbelah ‘boo!!

And ngga cuman retak2 githu yang butuh perhatian extra buat menyadarinyaa.. ini udah dalam kondisi terbelah yang sekilas pandang pun udah langsung keliatan, woooww!! Magic!!

Eehh.. ngga dinks, there’s no magic in it, hehehe 😀

Dengan kondisi tanah seperti ituu, kebayang ngga gimana keadaan rumput or tanaman di atasnya?

Well.. pohon2 sih sejauh ini pada survive, kenapa? Gua juga ngga ngerti.

Tapi pastinya rumput2 gajah yang mustinya berwarna hijau itu sekarang udah pada menguning menjurus ke coklat.

Kalo padi sih itu tanda bagus khan kalo udah mulai menguning karena tandanya udah matang and siap panen khan? (eehh, bener ngga yaa, ahahaha :p)

Lha kalo rumput yang menguning itu artinyaa.. one step closer to death ‘boo, alias udah sekaraaattt!!

Ccckk cckkk..

(more…)

Ini bukan mo ngomongin soal “excuse me”, ahahaha :p

Ini lagi mo ngomongin soal excuse yang punya arti “alasan”, eehh.. bener ngga sih itu artinyaa?

😀

Ternyataa ada gunanya juga dulu gua suka nonton Oprah, karena sometimes from the episodes that I watched, it gave me something to think about 🙂

*apa gua-nya aja yang kebanyakan mikir?! Ahahaha :p*

Segala sesuatu pasti ada alasan di baliknya, alasan yang kadang langsung disadari oleh sang pelakuu tapii lebih sering kita ngga sadar akan alasan yang melatarbelakangi perbuatan yang kita lakukan karena sometimes pemicu kelakuan itu kita terkubur jauuuh di dasar hati yang tertutup oleh berbagai macam emosi yang perlu untuk dibuka lapisan demi lapisan yang menyelubunginya sebelon kita bisa bernapas dengan lega sambil berkata : there you are!

Ada satu episode di Oprah yang bikin gua jadi mikir.

Kalo ngga salah itu episode dengan topik “Why Did You Let Yourself Go?” yang mana dikumpulkanlah beberapa audiences yang membiarkan dirinya lepas kendali, ini berkaitan dengan berat badan seeh, huehehe..

Ada satu jawaban sang narasumber yang bikin gua jadi tercenung.

Wanita itu bilang gini, “I let myself go and become bigger like this because men would have less desire on bigger women.”

Seperti biasaa.. kurang lebih githu dhee jawaban si wanita itu yang disambar komentar Oprah dengan, “That’s ridiculous!! I never heard any excuses like that!!”

And gua jadi terdiam.

Don’t know why gua jadi teringat ama perkataannya Bang Napii (wakakakak.. ngga nyambung bangets yaa dari Oprah kok nyasar ke Bang Napii :p) yang selalu bilang gini :

Kejahatan terjadi bukan hanya karena adanya niatan tapi juga karena adanya kesempatan!

And dipikir2, emang bener apa yang dikatakan Bang Napi ituu..

Seberapapun besarnya niatan elo untuk melakukan kejahatan tapii kalo belon ada kesempatan yang pas untuk melakukannya yaa susah juga untuk melakukan kejahatan itu sendiri.

Sama halnya dengan kesempatan yang terbuka lebar tapi kalo orang yang diberikan kesempatan itu ngga punya niat untuk melakukan kejahatan itu yaa maka kejahatan itu ngga akan terjadi pula!!

Laluu..

Apa hubungannya dengan perkataan si wanita di atas itu?

Well..

(more…)

Next Page »