November 2009


Topic starter : Saturday, November 14, 2009 (6:19 pm)

I’ve realized it now..

I don’t want to just do something..

But I want one which I can connect to.

One that I can “feel”.

One I can relate to while I’m doing it.

Even if it means I have to wait for some time then it’s fine by me.

For I want the “product” of what I do to have a soul of its own.

A soul that I need not to explain but will have a voice of its own.

And how can I ever give it one if I myself is soul-less while I’m doing what I do?

Mmm..

I don’t know for what reasons but..

These last couple of days.. I just lost that soul within me..

Don’t feel like doing anything, huhuhu..

I’ve tried to check my emotion, well.. not in a good condition but I can’t say that it’s in a bad condition either, just in a flat line.

And consciouslyy.. I’m not worried about anything, I guess..

So I don’t know where my soul is wandering around right now.

But I miss it so much!

My soul.. my soul..

Where are you?

(more…)

Advertisements

Salah satu tanda orang yang lagi ngga ada di creative zone adalaahh..

Bukannya mikirin something to createe tapii.. malah ngubek2 postingan lama untuk di-post kembali di tempat yang lain, wakakakakak :p

Duhh.. ntahlaahh.. beberapa hari ini lagii soo very mentok ide, baik buat nulis ataupun buat ngegambar, soo not in the mood, mo ngapa2in rasanya males les less..

Jadilah gua ngubek2 postingan2 lama gua di Blogdrive.. nyari2 judul yang menarik hati lalu melahap abis apa2 yang pernah gua post.

Hmm..

Ternyataa.. ada gunanya juga gua selalu nulis to say things for myself, jadii pas baca2 ulang, gua masih bisa konek ama apa yang gua tulis, wakakakakak :p

And again.. I want to share this one for youu..

Met menikmati Kamis malam yang dingin inii karena tadi khan abis diguyur ujaann..

Aahh.. don’t you just lovee to smell the grounds after the rain? 😉

Oh btw, this one’s taken from my other blog :

http://living-in-wonderland.blogdrive.com/comments?id=107

Originally posted on March 11, 2009.

~.*.~

Tonight is so very beautiful ‘bo!

Tenang, gua ngga akan berpuisi ria, bukannya ngga mau tapi kaga bisa, ahahaha :p

Anywayy, coba dhe sempatkan menengok langit malam ini.

Dan tataplah bintang yang berkerlap kerlip di atas sana.

Dan juga bulan yang malam ini bersinar dengan terangnya.

So beautiful.

Didampingi dengan awan tipis yang menggelayut di gelapnya langit.

Hmm..

Baru tadi siang disinggung2 soal langit, bintang, bulan dan sebagainya, eehh, malam ini berhasil menikmati 3 di antara yang siang tadi disinggung2, hihihi 😀

Ketika menatap bulan purnama yang bersinar terang itu, gua jadi menyadari..

Bahwa semua ciptaan Tuhan bisa dijadikan sebagai simbol harapan!

Just choose any kind of God’s creation and you’ll be amazed of the wonders it brings!

Search for it and you will find what you’ve been looking for.

(more…)

Ahahaha.. you know whatt..

Kadang gua pikir selain nulis.. gua perlu ngebaca2 apa yang gua tulis, hihihi.. karena terkadaaangg.. within time.. the “message” dari apa yang dulu pernah gua tulis itu bisa jadi masih “berlaku” untuk situasi yang gua hadapi sekarang :p

Ada untungnya juga gua bikin backup blog buat Blogdrive, jadii.. sambil copas postingan2 lamaa ke blog baru di WordPress.. gua jadi baca2 lagee apa yang dulu pernah gua tulis and kadang pas baca jadi suka ber-oohh wooww.. dulu kayanya gua lebih “bijaksana” dibanding sekarang yang lebih sering nyungsep, wakakakakak :p

And here’s another old post I want to share with you 🙂

Dari blog gua di Blogdrive :

http://living-in-wonderland.blogdrive.com/comments?id=69

Original post ini tanggal 23 February 2009 and I guess this is another “message” untuk menguatkan gua di saat gua sedang lemah, hehehe..

You know khan.. the right message will come to the right person at the right time?

Soo.. maybe sekarang waktu buat gua untuk mendapatkan kembali pesan yang dulu pernah gua tulis untuk diri gua sendiri, ahahahaha 😀

~.*.~

(more…)

Topic starter : Selasa, 10 November 2009 (3:23 pm)

Aaahh.. notes-kuu.. lama tak bersua dengan dirimuu..

*lebayy padahal terakhir masih disambangi hari Minggu kemaren :p*

Sebenernyaa.. ada yang pengen gua omongin ama dirimuu..

Apa dayaa.. hari ini ada kejadian ngga mengenakkan yang bikin semuanya menguapp..

Eehh.. untungnya ngga sepenuhnya ngilang di udara seehh.. karena udah gua tulis di buku, huahahaha..

Yoii.. sejak.. hmm.. let’s see..

Sejak 27 Oktober lalu gua putuskan untuk back to manual alias kembali menyiapkan buku untuk mencatat pikiran2 yang melintas di otak gua.

Karena gua pengen tauu.. apaan aja sih yang seharian berkeliaran di otak :p

Well..

So far so good seehh..

Maksudnya gua masih tetap konsisten memberdayagunakan tuh buku, walau kadang ngga tiap hari juga, ahahahahaa..

And akhirnya tuh buku juga ngga sepenuhnya jadi tempat menangkap flashing thoughts karena kadang jadi ajang buat nulis postingan juga :p

Yaahh.. whatever fungsinya ituu..

Moga2 sih in time bakal bisa bikin gua ngerti lebih lagi tentang apa seeh yang paling sering nyantol di pikiran gua, huahahaha..

And juga lebih bisa mengklasifikasikan hal apa yang sering jadi trigger kacaunya perasaan gua :p

Huaa.. ngga tau aah mo ngomong apaan lagee..

See you some other time dhe yaa..

Topic ended : November 10, 2009 (3:59 pm)

-Indah-

Topic starter : Sunday, November 8, 2009 (12:26 pm)

Couple of days ago, I was watching a TV show, nearly at the end of its show.

There was an old woman who was being hypnotized by the talent of the show.

Under that “spell”, she was singing a heartbreaking song about a man who left his wife for another woman.

Hmm..

I don’t know why but hearing her singing that song, I immediately jumped into conclusion that she might be singing the story of her life.

And somehow I guess I was right.

Right after the talent of the show released her from the hypnotize, she then said that she hated men but she didn’t want to talk about it any further, she only said that as for the moment, she only lived for her children only.

Somehow..

I felt sad when hearing her said that, I could sense her bitterness when saying those words and those looks in her face.

Wondering what that one specific man (this case I assumed it’s her husband or should I say, ex husband) had done to her that made her come to that state.

Personally..

I guess I have this tendency on blaming women in terms of affairs.

I hate myself for thinking this way but just can’t help but feeling this way :p

Maybe because I know men are weak, especially when it comes to the temptation of women!

You know the famous sayings..

Men fall for women whileas women fall for money?!

Sadyly to say but reality speaks that way in general.

Soo..

It’s a woman’s job to stay away from any unavailable men!

I still can’t understand whyy oohh whyy..

A woman have a heart to hurt another woman!

(more…)

Topic starter : Saturday, November 7, 2009 (5:01 pm)

Have you ever heard about this :

Be careful of what you wish for?

Well..

It’s true!!

Be careful of what you wish for!

For sometimes you do get what you wish.. but NOT in the way you want it to, wakakakakak :p

Take me for example 😉

Couple of days agoo..

I was soo fed up with my routinity at the office.

And I felt soo bored.

I wish oohh how I wish I could have some days off, awayy from the office.

And guess what..

God granted my wishes.

I did have a day off, away from the office.

Because..

I was sick, wakakakakakk :p

Thursday night.. got high fever..

(more…)

Topic starter : Friday, November 6, 2009 (9:27 am)

I want to dedicate this song for myself.

You can watch the video clip here :

And I get the lyric from :

http://www.lyricsyoulove.com/j/jessica_simpson/still_beautiful/

(But I modified some part with the lyric from : http://www.metrolyrics.com/still-beautiful-lyrics-jessica-simpson.html => couldn’t copy paste from here :p)

So, Indah, this one’s for you and please pay attention on the lyric, alright?

~.*.~

“Still Beautiful”
By Jessica Simpson

I have always believed
God won’t give me more than I can handle
But sometimes when it’s so hard
And I’m falling apart
I wonder if I can take this hurt
I’m going through
But I know no matter what I do

They won’t all be sunny days
Life’s gonna bring out some rain
But after it’s over
I’ll be that much stronger for the pain
So even when I’m sad
I know everyday I have is still beautiful

Still beautiful

There have been times in my life
When all of my skies were blue and were so wide open
But lately all of my dreams seem so out of reach
And everything feels so broken

But it can’t last too long
So I’ll just keep on holding on

They won’t all be sunny days
Life’s gonna bring out some rain
But after it’s over
I’ll be that much stronger for the pain
So even when I’m sad
I know everyday I have is still beautiful

We’re all gonna cry sometimes
We’re all gonna hurt sometimes
But it takes the good and the bad
The happy and sad to make you feel alive

They won’t all be sunny days
Life’s gonna bring out some rain
But after it’s over
I’ll be that much stronger for the pain

I know I’ll be alright
Long as you’re here by my side
So even when I’m sad
I know everyday I have is still beautiful
Still beautiful

~.*.~

(more…)

Next Page »