Topic started : Thursday, October 29, 2009 (12:54 pm)

Have I told you how I love quotes?

Those wonderful messages hold special place in my heart.

In my down moments.. sometimes remembering those words could strengthen me in a way.

When there seems no way to go on.. those words somehow makes me believe that I’m gonna find my way out, too, from this so-called situation :p

I have this kind of “habit” in sending those inspiring words via text messages.

Sometimes I get those messages from my friends, sometimes from the quotes I collected.

It has been a while since the last time I sent those forwarded message again, huehehehe..

Feels kinda lazy to do so :p

Besides.. sometimes I feel like my forwarded message might only annoy the people who receive them and will only make their inbox full, ahahaha..

But since yesterdayy.. don’t know whyy.. I started sending them again cause I had some inspiring words from my friend that I wanted to share.

Here are the text messages :

(more…)

Advertisements

.. but judge it from its author!!

Ahahahaha.. kidding :p

I gotta say that I was the type of person who used to judge a book by its cover, literally, hihihi.. cause I’m too lazy to read the summary at the back :p

So I trusted my eyes on the cover designs before I decided to buy those books, ahahaha..

*and oohh.. I gotta sayy that discounted books also make me kinda lose my self-control, wakakakakak*

Well.. some of them are as nice as their covers.. while soo many others are quite disappointing :p

Apart from the covers.. sometimes the authors’ names are a guarantee for me to buy the books without any hesitation for I have read his/her book before and I like what they write there.

I used to just absorb any content of the books without doing too much thinking.

Just enjoy reading ’em.. enjoy.. enjoy..

Until I don’t know..

I guess I’ve come to a point where I started to ask about anything anyway, ahahaha ;p

At least these books won’t be bothered if I confronted what they’re offering to me anywayy..

For sometimes well..

I guess people around me are feeling kinda annoyed by my questions somehow, ahahaha :p

Don’t think too much about the unnecessary!!

I often heard someone said that to me.

(well.. what might be unnecessary for you might be something important for me anyway, right?)

Haiyaa.. what can I sayy?

Just can’t help it.. can’t help it..

For I do like questioning about things.

Sometimes I do want to find out the answers to my questions.

But sometimes it’s just for the “joy” of questioning itself.

This is when I think..

I need to learn reading a book and “judge” it based on its content and its content only.

I mean..

I don’t have to agree on whatever things in the content just because my favourite author is the one who writes it.

I don’t have to agree on the content just because that book is recommended by church.

I don’t have to agree on the content just because it’s a best-seller book.

Shortly to sayy..

I don’t have to agree on anything just because something, ahahaha :p

(more…)

Okayy.. having too many blogs and sometimes I do write different posts in each blogs, ahahaha.. but sometimes I just copy paste the post anywayy :p

Soo.. sometimes I’m confused whether I’ve posted something here or not, ahahaha..

Anywayy..

Since this couple of days I feel this wayy.. and just few hours earlier my friend talked to me on the phone and she also mentioned this one.. so I’m gonna repost this from my NaBloPoMo’s blog (which failed completely cause I lost interest in posting daily there, ahahaha :p)

This one is especially for youu.. my soul companion(s) out there.

Thank youu.. for making me feel that I’m not alone in this world ๐Ÿ˜‰

~.*.~

They say that we, humans, are social persons, meaning?

Even though at times we like being by ourselves, there are always times when we still need other people around us, either to share our stories with them or to share our emotions.

Yes, itโ€™s true.

No matter how individual you are, sometimes you still need other people to keep you sane, ahahaha, cause if you were left alone with your thoughts for too long, you might as well have difficulties to separate the real world with your imaginary one.

Anywayy..

Have you ever felt like no one understands you?

(more…)

Setelah sekian lama ngga ngimpi2, mungkin efek kurang tidur juga kali yee, jadi berhubung pas tidur udah dalam keadaan ngantuks berat and minim waktunya makanya ngga sempet ngimpii..

Akhirnyaa.. semalam pas gua udah melayang di awang2 dari jam 11, I finally had another dream, yihaa..

Quite a funny one actuallyy..

Mungkin karena siangnya khan gua lagi nontonin klipnya si Kelly Clarkson yang “My Life Would Suck Without You” and “Love Story”-nya Taylor Swift so I guess.. mimpi gua semalam a mixed between those two, hihihi..

Aahh yaa.. gua baru inget lagii, kayanya campuran satunya itu “Hazard”-nya Richard Marx, ahahaha :p

I don’t quite remember the detail of my dream.

Tapii ada satu adegan yang masih nempel bangets pas gua terbangun dan sekarang setelah belasan jam berlalu masih nempel2 dikits jadi mending gua tulis dhe sebelon tuh ingatan benar2 lenyap tanpa jejak :p

Jadi ceritanya ada sepasang cewek and cowok yang udah temenan dari kecil, karena satu dan lain hal mereka terpisah tanpa mengetahui keberadaan masing2.

Laluu.. one dayy..

In the junglee..

(more…)

Ada saat dalam hidup gua di mana gua ngerasa seperti sedang hidup di padang pasir.

Tau donk padang pasir, gurun, atau apapun namanya lah.

Itu tuh yang di mana2 sepanjang mata memandang, yang bisa diliat cuman hamparan pasir aja.

Panasnya?

Jangan ditanya!

Walau katanya sih kalo malam hari dingiin bener.

Tapi gua mo fokus ke panasnya aja :p

Hidup di padang pasir yang disirami teriknya panas mentari yang menyengat bangets tanpa adanya pohon rindang untuk tempat berteduh, otomatis pasti bikin tenggorokan cepet bener haus, airr aiirrr.. di manakah dirimuu?

Keinginan untuk memuaskan rasa dahaga yang seringkali membuat mata serasa melihat sumber mata air di kejauhan yang ketika dihampiri ternyata hanya fatamorgana belaka.

Gua ngga akan membahas padang gurun yang sebenernya, karena as you know, gua males nyari2 info, wakakakak..

Soo.. I’m gonna stick with my own kind of desert, yang mana tiap di kala malam sekalipun, hembusan anginnya membawa hawa panas yang bikin gerah.

Ketika berada di padang pasir ini, yang paling gua nantikan adalah turunnya hujan, namun seberapa seringnya gua menarikan tarian hujan, sang hujan enggan menyapa, awan mendung hanya sekedar melintas dan bersemayam sementara untuk kemudian kembali berlalu tanpa meneteskan air sedikitpun.

Hingga suatu hari.

Tanpa terduga.

Hujan yang dinantikan itu pun turun.

Tapi lagi2 sang hujan hanya datang menggoda, karena dia tau gua amat merindukan dirinya, akhirnya dia memutuskan untuk singgah, hanya sejenak, sekedar menyapa dan menurunkan setetes air saja di tengah padang pasir yang gua miliki.

Setetes hujan di tengah padang pasir.

Can you imagine that?

(more…)

Hari ini tiga minggu berturut2 jalan2 ke Kelapa Gading, huehehe, bukan karena segitu cintanya ma Gading tapi karena lagi ga pengen juga ke tempat lain sementara lagi pengen bangets jalan.

Hari ini jalan2nya lumayan cuape bow! Start dari jam 9an, baru balik ke rumah jam 7an :p

Tujuan pertama ke toko roti donks, gua khan mupeng abis ma sus coklatnya yang yummy bangets *nyam nyam*

Horee, berhubung datangnya masih pagi jadi berhasil dapat sus coklatnya *yang sekarang lagi mendekam di kulkas karena dingin lebih nikmat :p*

Abis itu meluncur ke resto sushi and demen aja ngeliatin ban berjalan yang menghantarkan aneka hidangan wara wiri menerbitkan air liur :q

Eehh, berhubung maksud postingan gua ini bukan tentang catatan perjalanan gua hari ini so mari kita skip langsung ke MOI alias Mall of Indonesia, masih di kawasan Gading.

(more…)

Toilet -> buka/tutup -> hidup

Semalam sehabis nonton ma Sheryl, seperti biasa sebelum pulang, mampir dulu donk ke pojok renungan untuk memenuhi panggilan alam.

Sengaja milih yang di luar bioskop karena mikir yang di dalam pasti lebih rame.

Di luar sini ada sekitar 7 bilik, rata2 udah ada yang nungguin di depannya.

Gua milih ngantri di yang paling dekat pintu keluar, sementara Sheryl ntah ngapain di depan cermin washtafel.

(more…)